Modalitățile de plată accesibile

1.Modalitatea de plată acceptată este doar cea cu cardul.

2.Toate serviciile de pe site-ul lucianlucafitness.eu pot fi achiziționate doar prin plata cu cardul.

3.Banii se returneaza pana la 12 ore de la efectuarea platii.

Politica de livrare a serviciilor

Antrenamentele online & planurile de nutriție

1.Pentru aceste servicii, după plata cu cardul, în termen de 24 de ore, clientul va primi un formular de tipul Google Forms în care să completeze date relevante pentru realizarea unui antrenament online/plan de nutriție.

2.După aprox. 72 de ore, clientul va primi printr-un mijloc de comunicare, fie el mail, WhatsApp, Messenger, fișierul alocat pentru planul său de antrenament/nutriție.

Antrenamentele personale

1.Pentru serviciul acesta, după confirmarea plății, clientul va fi contactat pentru a stabili o întâlnire și pentru a discuta aspectele necesare pentru începerea antrenamentelor personale
Politica de anulare

1.Clientul poate anula orice comandă până la momentul primirii planurilor, în cazul antrenamentelor online și a planurilor de nutriție, sau până la momentul întâlnirii, în cazul antrenamentelor personale.

Politica de confindețialitate

1.Datele ce vor fi furnizate de clienți către lucianlucafitness.eu în secțiunea “Contact” sunt strict folosite pentru ușurarea procesului de comunicare prin intermediul site-ului.

2.Datele personale ce vor fi furnizate prin intermediul formularelor Google Forms sunt protejate de politica Google privind procesarea datelor personale, în conformitate cu prevederile GDPR.

Informații privind siguranța datelor clienților

1.Datele clienților care accesează secțiunea “Contact” vor fi stocate doar în scopuri de marketing și newsletter.

2.Datele personale introduse în Google Forms vor fi folosite doar pentru crearea unui plan cât mai potrivit pentru client.