Cum să slăbești și să nu mai pui kilogramele înapoi NICIODATĂ !

Învață cum să ai un stil de viață sănătos și să obții corpul pe care ți l-ai dorit mereu

Parcurge minicursul gratuit ACUM
Marketing by

ActiveCampaign

Dă-i un SHARE pe Facebook.


Ce primești concret dacă te abonezi?

  • Vei învăța de ce dietele sunt o pierdere de vreme și duc într-un final la un eșec total
  • Cum să mănânci corect, fără să trebuiască să mănânci zilnic piept de pui, orez si broccoli ca să îți atingi scopurile
  • Vei afla că poți slăbi chiar și cu pizza, fast-food sau dulciuri
  • Ce anume construiește un corp puternic, estetic și sănătos​
  • Metode testate si verificate pe noi și apoi cu clienții noștrii, care au reușit să obțină ceea ce tu îți dorești acum
  • Cum să eviți efectul de yo-yo odată ce ți-ai atins scopul de a slăbi și a-ți modela corpul (efectul yo-yo se întâmplă des persoanelor care slăbesc, aceștia revenind în scurt timp la greutatea inițială și, în multe cazuri, acumulând multe kilograme peste cele inițiale)

Cine suntem noi ?


Noi suntem Dana si Lucian, un cuplu care trăiește și respiră fitness, suntem pasionați de domeniu și mereu căutăm cele mai bune metode și ne documentăm despre tot ce e nou și util nouă și clienților noștrii în vederea obținerii rezultatelor. GARANTAT – oamenii și-au crescut masa musculară, au redus stratul de grăsime, și-au schimbat obiceiurile alimentare și au ajuns în cea mai bună formă a vieții lor, modelându-se atât fizic cât și mental… O TRANSFORMARE care le-a adus o viață mai bună pe toate planurile

Am devenit antrenori și mentori cu un singur scop: „Să impactăm și să schimbăm cât mai multe vieți, să redăm bucuria de a trăi și de a ajuta oamenii să realizeze că EI AU VALOARE și merită să trăiască o viață activă și sănătoasă, că nu trebuie să facă eforturi titanice pentru a obține ceea ce își doresc”

Cu atâtea informații eronate în industria fitness, nici nu e de mirare că oamenii nu mai știu ce, cât si cum să mănânce ca să fie sănătoși. Am absolvit cursuri si certificări internaționale pentru a oferi cele mai bune și valoroase informații în materie de nutriție și antrenament. Este o bucurie să împărtășim aceste cunoștiințe, ca oamenii să devină cea mai bună versiune a lor.

Am ajutat până acum sute de oameni să își schimbe stilul de viață și mindset-ul, fitness-ul nu este doar despre efort fizic, cât și mental, care se propagă în toate aspectele vieții. 

O să îți arătăm că, deși totul pare complicat, este mult mai ușor decât crezi și îți vom arăta pas cu pas cum trebuie să faci să ai un corp sănătos, puternic si aspectuos fără să depui o muncă titanică.

Cum să slăbești și să nu mai pui kilogramele înapoi NICIODATĂ !

Învață cum să ai un stil de viață sănătos și să obții corpul pe care ți l-ai dorit mereu

Parcurge minicursul gratuit ACUM
Marketing by

ActiveCampaign

Dă-i un SHARE pe Facebook.